Ödüller, Sertifikalar ve Üyelikler


Ödüller ve sertifikalar, şirketimizin uzmanlığını ve mükemmeliyetini tescilleyen değerli unsurlardır. Siber güvenlik alanındaki liderlik pozisyonumuzu sürdürmek için sürekli olarak kendimizi geliştirmekte ve sektördeki en gelişmiş güvenlik çözümlerini üretmekteyiz.

Bağımsız Testlerle Onaylanmış Ödüllü Koruma Teknolojisi
C-Prot müşterilerine en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdünü sürdürürken global çapta aldığı ödül ve sertifikalar ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edecektir.

OPSWAT PLATINUM

C-Prot dünyada sayılı şirketin sahip olduğu en yüksek kriterli OPSWAT Platinum sertifikasına sahiptir.

STARCHECK

İşlevsellik testi, performans doğrulama ve bilgi güvenliği ürün ve hizmetlerinin sertifikasyonu konusunda uzmanlaşmış bir ISO / IEC 17025 akredite laboratuvar olan ayrıca dünyada sertifikaları Microsoft tarafından tanınan 8 test merkezinden biri olan SKD Labs tarafından 2022 yılında gerçekleştirilen testleri, kurumsal ve bireysel ürünleri ile %99,99 malware detection, %100 ransomware detection ve %0 false positive başarı oranları ile tamamlayarak üst üste 3. defa "STARCHECK" sertifikalarına layık görüldü.

SKD AWARDS

C-Prot, 2013 yılından bu yana her yıl dünyaca ünlü bağımsız test ve belgelendirme laboratuvarı SKD Labs tarafından düzenlenen, sektör tarafından "Siber Güvenlik Ürünlerinin Oscar’ı” olarak görülen ve siber güvenlik ürünlerinin seviyesinin ölçülmesinde önemli göstergelerden biri olarak değerlendirilen “SKD AWARDS” ödüllerinde bireysel koruma ve kurumsal uç nokta koruma kategorilerinde “SKD AWARDS 2022 PRODUCT EXCELLENCE” ödüllerine layık görülmüştür.

VB100

1989'dan bu yana küresel tehdit ortamındaki en son gelişmeler hakkında kullanıcılara bağımsız istihbarat sağlama konusunda müthiş bir üne sahip İngiltere merkezli test ve belgelendirme kuruluşu Virus Bulletin tarafından Ağustos 2022 'de yayınlanan benzersiz bağımsız karşılaştırmalı test serisinde yaklaşık 50 farklı global güvenlik çözümüyle birlikte test edildikten sonra bireysel ve kurumsal ürünleri ile üst üste 13. defa "VB100" ödülüne layık görülmüştür.

DELOITTE FAST 50

Deloitte Türkiye tarafından her yıl düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast 50 programı, Türkiye'deki en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketini belirlemek amacıyla 2006 yılından beri uygulanmaktadır. C-Prot, kendi teknolojisini üreten, problem çözmede ileri teknolojiyi kullanan ve teknoloji konusunda ciddi AR-GE yatırımları yapan şirketler listesinde %946 büyüme oranıyla 3. sırada yer alarak "Runner Ups" ödülünü almaya hak kazanmıştır.

İHRACAT ÖDÜLÜ

Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi tarafından düzenlenen 3. Sektör Zirvesi’nde “En Fazla Ülkeye İhracat Yapan Firma Ödülü”nün sahibi C-Prot oldu.

PCI Security Standards Council

Dünya çapında milyonlarca kullanıcının güvenliğini sağlayan C-Prot, PCI Security Standards Council’de (PCI SSC) Ortak Katılımcı Kuruluş olarak yer almaktadır.

AMTSO

C-Prot, dünya çapında faaliyet gösteren “Anti-Malware Testing Standards Organization” bünyesine Türkiye’den kabul edilen tek yazılım şirketi olarak da ülkemiz adına bir başka ilki gerçekleştirmiştir. AMTSO, anti-malware test metodolojilerinin kalite, uygunluk ve nesnelliğinde algılanan bir iyileştirme ihtiyacını gidermek için 2008 yılında kurulan uluslararası bir kar amacı gütmeyen kuruluştur. 2022 yılı itibari ile dünya çapında 56 teknoloji devi şirketi bünyesinde barındırmaktadır. C-Prot üye olarak uluslararası test standartların belirlenmesinde aktif rol oynamaktadır.

AVAR

C-Prot, küresel ölçekte başarılara sahip şirketlerin başvurabildiği AVAR’a (Association of Anti Virus Asia Researchers) Türkiye’den üye olarak kabul edilen tek yazılım şirketi olmuştur. AVAR, Asya Pasifik bölgesine odaklanmakta olup Avustralya, Çin, Hong Kong, Hindistan, İsrail, Japonya, Kore, Filipinler, Singapur, Tayvan, Türkiye, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’ninde içinde yer aldığı 18 ülkenin önde gelen uzmanları ile iş birliği yaparak çalışmalarını sürdürmektedir.

EICAR

C-Prot; Avrupa merkezli olup küresel çapta faaliyet gösteren European Expert Group for IT-Security’ ye yine Türkiye’den kabul edilen tek yazılım şirketi unvanına sahiptir. EICAR 1991 yılında kurulmuş ve bilim, araştırma, geliştirme, uygulama ve yönetimi alanında IT-Security uzmanları için bağımsız ve tarafsız bir platform sunmaktadır.

TÜRKİYE SİBER GÜVENLİK KÜMELENMESİ

C-Prot, 2017 yılında ilgili tüm kamu kurum/kuruluşlar, özel sektör ve akademi temsilcilerinin katılımlarıyla ortaya çıkan, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanlığı tarafından desteklenen, yerli siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesidir.

SAHA İSTANBUL

C-Prot; Türk savunma, havacılık ve uzay sektörünün, yerlilik oranının artırılması ve uluslararası rekabette üst seviyelere taşınması için üyelerinin teknolojik ve sektörel yetkinliklerini geliştiren, üyeleri arasındaki iş birliğini destekleyerek güçlü bir ekosistem oluşturan SAHA İstanbul Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi üyesidir.

HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ KÜMELENMESİ

C-Prot; 2017 yılında OSTİM tarafından, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu(BTK) desteği ile haberleşme teknolojileri sektöründeki paydaşları bir araya getirerek; ortak hareket etmek, ekonomi ve endüstri alanında yerli ve milli kalkınmayı takviye etmek, geliştirmek, sektörün ihtiyaçlarının karşılanması ve uluslararası pazarlarda rekabet edebilmelerini sağlamak, üniversitelerin bu konuda geliştirdikleri bilgiyi ticarileştirmek, sektörde donanım, yazılım ve malzeme üreticileriyle hizmet sağlayan işletmecilerin ihtiyaçlarının karşılamak amacıyla kurulan Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi üyesidir.